مقایسه ژاژه لوکولتر رِوِرسو در برابر کارتیه تانک: کدام ساعت مجلسی بهتر است؟
ما داریم دو ساعت مجلسی نمادین و شیک رو با هم مقایسه میکنیم: ژاژه لوکولتر رِوِرسو و کارتیه تانک. به طور مشخصتر، داریم مدلهای طلای رزِ هر دو رو بررسی میکنیم تا ببینیم کدوم یکی لیاقت عنوان بهترین ساعت مجلسی رو داره. مدلهایی که زیر ذرهبین میبریم، رِوِرسو مدل 272.2.51 از ژاژه لوکولتر و کارتیه تانک آمریکن مدل 2505 هستن.
مقایسه برندها
برند لوکس فرانسوی کارتیه در درجه اول با جواهرات شناخته میشه، اما سابقه طولانی در ساعتسازی داره، از جمله معرفی اولین ساعت مچی به نام سانتوس در سال 1904. امروزه، کارتیه یک بازیگر مهم در تجارت کالاهای لوکس هست و محصولاتی از جواهرات و لوازم جانبی گرفته تا ساعتهای ظریف ارائه میده. این برند مدتهاست که به عنوان یک ساعتساز محترم شناخته میشه؛ با این حال، در سالهای اخیر، کارتیه واقعاً در کانون توجه جامعه گستردهتر ساعت قرار گرفته. این موضوع تا حد زیادی به خاطر محبوبیت روزافزون مدل سانتوس هست. این مدل تاریخی روی مچ افراد سرشناس و اینفلوئنسرهای بیشتری دیده میشه.
ژاژه لوکولتر (که به اختصار JLC صداش میکنن) شهرت نسبتاً سنتیتری در “ساعتسازی فاخر” داره. این برند سوئیسی عمدتاً به خاطر محصولات کلاسیکش مثل رِوِرسو یا سری مستر شناخته میشه. علاوه بر این، ژاژه لوکولتر به خاطر تولید موتورهای با کیفیت و پیچیده معروفه که حتی بعضی از اونها توسط رقبایی مثل اودمار پیگه یا واشرون کنستانتین هم استفاده میشه. خلاصه اینکه، خیلیها ژاژه لوکولتر رو ساعتساز ساعتسازها میدونن.
طراحی
هر دو ساعت طراحی قاب نسبتاً مشابهی دارن. رِوِرسو کمی بزرگتر به نظر میرسه که با توجه به اینکه در اصل به عنوان یک ساعت ورزشی محکم برای بازیکنان چوگان طراحی شده، چندان تعجبآور نیست. در مقابل، تانک خطوط و لبههای کمی نرمتر و گردتری نسبت به ژاژه لوکولتر داره. همچنین فاصله بیشتری بین لبه بالایی قاب و دستهها داره. بنابراین، هندسه کلی کمی متفاوته. از نظر ابعاد، رِوِرسو 26 در 9.5 میلیمتره، در حالی که تانک 26.5 در 8 میلیمتر اندازه داره.
در حالی که هر دو ساعت خیلی شیک هستن، تانک کمی سادهتر، خطیتر و روی مچ صافتر میشینه. این برای کسایی که مچهای باریکتری دارن یه مزیت به حساب میاد. با این حال، ویژگی “دوفیس” رِوِرسو و طراحی جزئیتر صفحهش، جایگاهش رو در دنیای ساعتسازی فاخر محکم میکنه.
مشخصات و قیمت
به لطف استفاده از موتورهای کوارتز، میتونید یه کارتیه تانک رو با قیمت خیلی کمتری نسبت به رِوِرسو بخرید – انتظار داشته باشید که برای هر مدل پایه تانک حدود نصف قیمت بپردازید. از طرف دیگه، رِوِرسو یه ساعت خیلی پیچیدهتر با مشخصات سطح بالاتره. این ساعت با قابلیتهای متعددی در دسترسه، از جمله فاز ماه، توربیون، منطقه زمانی دوم (که در این مدل گنجونده شده)، کرونوگراف و موارد دیگه. موتورهای دستی ژاژه لوکولتر افسانهای هستن و موتوری که رِوِرسو رو به حرکت درمیاره هم از این قاعده مستثنی نیست. از طرف دیگه، این مدل خاص تانک با یه موتور اتوماتیک عرضه میشه که قابلیت تنظیم سریع داره. هر دو مدل از طلای رز 18 عیار ساخته شدن و با یه بند چرمی شیک عرضه میشن.
خلاصه
در نهایت، تصمیمگیری درباره اینکه کدوم ساعت برندهست، عمدتاً به سلیقه شخصی و بودجه بستگی داره. تانک به خاطر نداشتن پیچیدگیها و ابعاد خطیتر، یه انتخاب کلاسیکتره. با این حال، رِوِرسو ممکنه برای استفاده روزمره کمی مناسبتر باشه و با قابلیتهای اضافی مفیدی همراهه. اینجا واقعاً نمیتونید اشتباه کنید – با هر کدوم از این ساعتها روی مچتون، خوشتیپ خواهید بود.